מתכון לבצק בהתפחה מהירה

מצרכים:

קילו קמח איטלקי 00 TIPO (PZ2 של SPADONI)

10 גרם שמרים יבשים

30 גרם מלח

650 מ"ל מים

 

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח עם השמרים ומוסיפים את המים

לשים במיקסר או בעזרת הידיים את הבצק עד שמתחיל להתגבש ומוסיפים את המלח

ממשיכים בלישה עד כ- 15 דקות ונותנים לבצק לתפוח כשעה בקערת התפחה

לאחר כשעה נכדרר את הבצק, נניח במגש התפחה וניתן לו לתפוח עוד כ- 3-4 שעות

*משקלי כדורי בצק מומלצים:

כדורי בצק לפיצה – 300 גר’

כדורי בצק לפוקאצ'ה – 220 גר’

כדורי בצק לקלצונה – 180 גר’

נפתח את הבצק בעזרת הידיים ונכניס לאפייה בטאבון בחום רצפה של 350 מעלות.

מתכון לבצק התפחה מהירה
מוזמנים לשתף ולתייג בקבוצה שלנו בפייסבוק  "טאבון ביתי – המדריך לאפייה ובישול  את הפיתות המושלמות שיצאו לכם!

בהצלחה! 🤩
מוצרים קשורים:
!SALE
המלצת השף
30% הנחה
הטבות בלעדיות לרוכשים באתר
לפרטים לחצו כאן!
טאבון סיריוס 16 אינץ
המחיר המקורי היה: ₪2,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪1,810.00.
!SALE
המלצת השף
סט כלים מקצועי ואביזרים לטאבון + מתנה
המחיר המקורי היה: ₪825.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪549.90.
מבצע - 4 קילו ב₪57 במקום ₪60.40!
קמח פיצה pz2 Spadoni 1 ק"ג
15.10
!SALE
מוטי "פולפה" בבקבוק זכוכית
המחיר המקורי היה: ₪20.50.המחיר הנוכחי הוא: ₪19.10.

קבלו ממני 7 אחוזי הנחה לרכישה באתר!

קניה ראשונה שלכם באתר? הרשמו למועדון הלקוחות וקבלו מיידית קופון הנחה 7% לרכישה הראשונה שלכם באתר:

דילוג לתוכן
0
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.