מתכון לבצק בהתפחה מהירה

מצרכים:

קילו קמח איטלקי 00 TIPO (PZ2 של SPADONI)

10 גרם שמרים יבשים

30 גרם מלח

650 מ"ל מים

 

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח עם השמרים ומוסיפים את המים

לשים במיקסר או בעזרת הידיים את הבצק עד שמתחיל להתגבש ומוסיפים את המלח

ממשיכים בלישה עד כ- 15 דקות ונותנים לבצק לתפוח כשעה בקערת התפחה

לאחר כשעה נכדרר את הבצק, נניח במגש התפחה וניתן לו לתפוח עוד כ- 3-4 שעות

*משקלי כדורי בצק מומלצים:

כדורי בצק לפיצה – 300 גר’

כדורי בצק לפוקאצ'ה – 220 גר’

כדורי בצק לקלצונה – 180 גר’

נפתח את הבצק בעזרת הידיים ונכניס לאפייה בטאבון בחום רצפה של 350 מעלות.

מתכון לבצק התפחה מהירה
מוזמנים לשתף ולתייג בקבוצה שלנו בפייסבוק  "טאבון ביתי – המדריך לאפייה ובישול  את הפיתות המושלמות שיצאו לכם!

בהצלחה! 🤩
מוצרים קשורים:
!SALE
המלצת השף
30% הנחה
הטבות בלעדיות לרוכשים באתר
לפרטים לחצו כאן!
טאבון סיריוס 16 אינץ
המחיר המקורי היה: ₪2,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪1,810.00.
!SALE
המלצת השף
סט כלים מקצועי ואביזרים לטאבון + מתנה
המחיר המקורי היה: ₪825.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪549.90.
מבצע - 4 קילו ב₪57 במקום ₪60.40!
קמח פיצה pz2 Spadoni 1 ק"ג
15.10
!SALE
מוטי "פולפה" בבקבוק זכוכית
המחיר המקורי היה: ₪19.50.המחיר הנוכחי הוא: ₪18.20.

קבלו ממני 7 אחוזי הנחה לרכישה באתר!

קניה ראשונה שלכם באתר? הרשמו למועדון הלקוחות וקבלו מיידית קופון הנחה 7% לרכישה הראשונה שלכם באתר:

דילוג לתוכן
0