מתכון ללחם כפרי בטאבון

מצרכים:

קילו קמח מאניטובה ללחם (פיבטי)

15 גרם שמרים יבשים

20 גרם סוכר

20 גרם מלח

1/2 כוס שמן זית

600 מ"ל מים

 

אופן ההכנה:

שמים את כל המצרכים בקערת המיקסר ע"פ הסדר הזה

ללוש כ-12 דקות

7 דקות במהירות איטית

5 דקות במהירות בינונית

לאחר הלישה במיקסר נוציא מהקערה למשטח העבודה ונלוש מעט בידיים ונניח בקערה עם מעט שמן זית

נניח להתפחה בקערה כשעה וחצי או עד להכפלת הנפח

נחלק את הבצק לגודל הלחמים הרצוי. נקפל ונגלגל בצורה נכונה

נניח על תבנית מקומחת, נקמח גם את הלחמים ונניח להתפחה נוספת של כשעה

לאחר מכן נקמח שוב ונעשה חריצים (חתימת אופה)

נכניס את הלחמים באמצעות המרדה לאפיה בטאבון בחום של 250 מעלות למשך חצי שעה וכל 10 דקות בערך לסובב את הלחמים.

לחם כפרי בטאבון
מוזמנים לשתף ולתייג בקבוצה שלנו בפייסבוק  "טאבון ביתי – המדריך לאפייה ובישול  את הפיתות המושלמות שיצאו לכם!

בהצלחה! 🤩
מוצרים קשורים:
!SALE
המלצת השף
30% הנחה
הטבות בלעדיות לרוכשים באתר
לפרטים לחצו כאן!
טאבון סיריוס 16 אינץ
המחיר המקורי היה: ₪2,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪1,810.00.
!SALE
המלצת השף
סט כלים מקצועי ואביזרים לטאבון + מתנה
המחיר המקורי היה: ₪825.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪549.90.
המלצת השף
מבצע - 4 קילו מאניטובה ללחם ב₪69 במקום ₪71.60!
קמח פיבטי – מאניטובה – ללחם – 1 ק"ג
17.90
!SALE
כפפת סיליקון לטאבון
המחיר המקורי היה: ₪55.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪45.00.

קבלו ממני 7 אחוזי הנחה לרכישה באתר!

קניה ראשונה שלכם באתר? הרשמו למועדון הלקוחות וקבלו מיידית קופון הנחה 7% לרכישה הראשונה שלכם באתר:

דילוג לתוכן
0