מתכון ללחם פראנה בטאבון

מצרכים:

קילו קמח מאניטובה ללחם (פיבטי)

660 מ״ל מים

10 גרם שמרים יבשים

1/4 כוס שמן זית

40 גרם מלח

 

אופן הכנה:

שמים בקערת המקסר את הקמח המנופה

מוסיפים את המים

מוסיפים את השמרים

לשים במשך 5 דקות

מוסיפים את המלח

לשים במשך עוד 5 דקות

מוסיפים את השמן זית

משלימים לישה של עוד 5 דקות או קבלת מרקם חלק של הבצק

מניחים את הבצק לנוח כ-45 דקות

ואז כל שעה קיפולים

סה״כ  3 קיפולים

מחלקים לכדורים של 200 גרם אפשר גם יותר תלוי בגודל הפראנה

התפחה נוספת של חצי שעה ככדורים

אפייה בטאבון בחום של 280-300 מעלות

לחם פראנה בטאבון
מוזמנים לשתף ולתייג בקבוצה שלנו בפייסבוק  "טאבון ביתי – המדריך לאפייה ובישול  את הפיתות המושלמות שיצאו לכם!

בהצלחה! 🤩
מוצרים קשורים:
!SALE
המלצת השף
30% הנחה
הטבות בלעדיות לרוכשים באתר
לפרטים לחצו כאן!
טאבון סיריוס 16 אינץ
המחיר המקורי היה: ₪2,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪1,810.00.
המלצת השף
מבצע - 4 קילו מאניטובה ללחם ב₪69 במקום ₪71.60!
קמח פיבטי – מאניטובה – ללחם – 1 ק"ג
17.90
!SALE
סכין לחיתוך פיצה – 35 ס"מ
המחיר המקורי היה: ₪100.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪75.00.

קבלו ממני 7 אחוזי הנחה לרכישה באתר!

קניה ראשונה שלכם באתר? הרשמו למועדון הלקוחות וקבלו מיידית קופון הנחה 7% לרכישה הראשונה שלכם באתר:

דילוג לתוכן
0