מתכון לפיתות בטאבון

מצרכים:

קילו קמח מאניטובה ללחם (פיבטי)

20 גרם שמרים יבשים

60 גרם סוכר

40 גרם מלח

רבע כוס שמן

3 כוסות מים פושרים

 
אופן ההכנה:

בקערת המיקסר מערבבים תחילה את קילו הקמח (מומלץ מאד לנפות את הקמח קודם, על מנת לתת לו אוורור) השמרים הסוכר והמים

לאחר מכן להוסיף את השמן ולבסוף את המלח

ללוש עד קבלת בצק גמיש ונח לשימוש (כ-10 עד 12 דקות במהירות בינונית)

להתפיח כשעה או עד להכפלת הנפח

לאחר מכן לפזר על משטח העבודה קמח פתיחה

לחלק לכדורים במשקל 95-100 גרם ולהניח בקופסת התפחה לעוד כ – 20 דקות או עד הכפלת הנפח

לרדד כל כדור לפיתה, לא עבה מדי ולא דקה מדי ולהמתין כ-5 דקות ואז לאפות בטאבון

חום רצפה 320-350 מעלות

*בכמות של קילו יוצאות כ- 18-20 פיתות.

פיתות בטאבון
מוזמנים לשתף ולתייג בקבוצה שלנו בפייסבוק  "טאבון ביתי – המדריך לאפייה ובישול  את הפיתות המושלמות שיצאו לכם!

בהצלחה! 🤩
מוצרים קשורים:
!SALE
המלצת השף
30% הנחה
הטבות בלעדיות לרוכשים באתר
לפרטים לחצו כאן!
טאבון סיריוס 16 אינץ
המחיר המקורי היה: ₪2,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪1,810.00.
!SALE
המלצת השף
סט כלים מקצועי ואביזרים לטאבון + מתנה
המחיר המקורי היה: ₪825.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪549.90.
המלצת השף
מבצע - 4 קילו מאניטובה ללחם ב₪69 במקום ₪71.60!
קמח פיבטי – מאניטובה – ללחם – 1 ק"ג
17.90
!SALE
סכין לחיתוך פיצה – 35 ס"מ
המחיר המקורי היה: ₪100.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪75.00.

קבלו ממני 7 אחוזי הנחה לרכישה באתר!

קניה ראשונה שלכם באתר? הרשמו למועדון הלקוחות וקבלו מיידית קופון הנחה 7% לרכישה הראשונה שלכם באתר:

דילוג לתוכן
0