fbpx

בסדנת אפיה בטאבון אני מסביר על:

סוגי הטאבונים, ההבדלים, היתרונות והחסרונות, תפעול נכון, שימוש נכון וכלים נלווים לשימוש.
סוגי קמחים והשימוש בהם לסוגי האפייה השונים.
סוגי מחמצות, סוגי בצקים ואופן ההכנה שלהם.
נלמד ונכין יחד פיצות משלב פתיחת כדור הבצק, הכנת הפיצה והאפייה הנכונה בטאבון.
נלמד ונכין יחד פוקאצ'ות מסוגים שונים. בתבנית ועל האבן.
והדובדבן של הסדנא, נלמד ונכין יחד כנאפה בטאבון.

משך הסדנא כ-3 שעות.

סדנת שף מצומצמת עד 12 משתתפים.

את הסדנא תלווה חוברת המתכונים שלי שאותה תיקחו בסיום הסדנא.

סדנאות קרובות

לא מוצאים סדנה באיזורכם?

השאירו פרטים ואני אדאג להודיע לכם ברגע שתפתח סדנה קרובה אליכם

שמי יוסי ביטון – שף פיציולו, מאז ומעולם הייתה בי אהבה לבישול ולאירוח.

בשנים האחרונות, לאחר שירות ארוך ומשמעותי בצבא, החלטתי לצאת לדרך חדשה ולהפוך את התחביב למקצוע.

בניסיון לחקור את רזי הבצק כדי להגיע לתוצאה המושלמת, טסתי לנאפולי שבאיטליה, למדתי בבית ספר לבישול והתנסיתי מדי יום בהכנת בצקים ואפייה במגוון טאבונים מסוגים שונים.

לאחר תקופה של למידה והתנסויות במספר שיטות בישול ואפייה שעזרו לי לבנות את הפיציולו שבי החלטתי להקים את "בטאבון של יוסי".

אני ומשפחתי ניצלנו מהטבח בקיבוץ כפר עזה ברוך ה' ואנחנו מנסים להתחיל מחדש בתקופה הלא פשוטה הזו.

בשבת הטראגית ב- 7/10 המחסנים נפרצו ונבזזו כמעט לגמרי. בקושי רב ובסיוע של אנשים טובים הצלחתי לחלץ חלק מהמוצרים ולחזור לשגרה.
אז בהוד השרון יש לי סטודיו בו אני מעביר סדנאות. היה לי חשוב שמעבר לתמונות של אפייה ובישול יהיו שם תמונות שיזכירו לי וינציחו את הרגעים ששינו את חיי, חיי משפחתי ומדינה שלמה..

מחכה לרגע שבו החטופים יחזרו למשפחותיהם, כי הלב לא שלם בלעדיהם

למדו כיצד ללוש ולטפח את הבצק, כיצד לבחור במרכיבים הטובים ביותר ואיך לאפות בטאבון באהבה.
צאו איתי למסע של ניחוחות וטעמים באווירה חמה ומשוחררת, בו תעמיקו את הידע בעולם הבצק, תאפו פיצות משלכם ותשדרגו את כישוריכם במטבח.

אז מה בסדנא?

מדיניות ביטולים: ניתן לבטל את ההשתתפות בסדנא עד 72 שעות טרם קיומה. לאחר מכן לא ניתן יהיה לקבל החזר כספי עבור ההשתתפות שכן אנו מכינים מראש את החומרים והבצקים בהתאם לכמות המשתתפים אשר נרשמו מראש. ניתן לבטל את ההשתתפות ולקבל החזר כספי מלא (בניכוי עמלות אשראי) עד שבוע לפני קיום הסדנא, או 50% מערך העסקה פחות משבוע ועד 72 שעות טרם קיומה.

משך הסדנה כ-3 שעות.

סדנת שף מצומצמת
עד 12 משתתפים.

את הסדנה תלווה חוברת המתכונים שלי
שאותה תיקחו בסיום הסדנה.

שאלות ותשובות

הסדנא כשרה והעסק כשר בהשגחת הרבנות.

מכל גיל. חשוב שהילד יהיה בוגר ויבין את המורכבות הבטיחותית בהתעסקות עם טאבון וכמובן שיאהב את התחום.

הסדנה אורכת כ-3 שעות.

המקום נגיש. בסדנאות פרטיות זה תלוי במקום המארח את הסדנה.

גם השף וגם המשתתפים אופים יחד בסדנה.

אוכלים המון בסדנה! פיצות! פוקאצ'ות! וכנאפה! שנאפים בטאבון במהלך הסדנה.

אפשרי לחגוג אירועים (ימי הולדת, אירועי חברה, וועדים ועוד.) במתכונת של סדנת שף חווייתית או סדנה מקצועית לאפייה בטאבון.

קבלו ממני 7 אחוזי הנחה לרכישה באתר!

קניה ראשונה שלכם באתר? הרשמו למועדון הלקוחות וקבלו מיידית קופון הנחה 7% לרכישה הראשונה שלכם באתר:

דילוג לתוכן